175.86835.36

Hoe geleverd

Opana wordt als volgt geleverd: 5mg, 10mg, 15mg, 20mg, 30mg, 40mg

Koop Oxymorphone (Opana) Hcl 10 mg tabletten online – van onze online apotheek tegen zeer betaalbare prijzen met de beste kwaliteit met of zonder recept. Voor andere merken en milligrammen van dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via onze website live chat.

Lichtgele tot lichtgele, ronde, filmomhulde, biconcave tabletten met verlengde afgifte met een “E” aan de ene kant en een “40” aan de andere kant.

De chemische naam van oxymorfoonhydrochloride is 4, 5α -epoxy-3, 14-dihydroxy-17-methylmorfine-6-one hydrochloride, een wit of enigszins gebroken wit, geurloos poeder, dat spaarzaam oplosbaar is in alcohol en ether, maar vrij oplosbaar in water
Oxymorphone extended-release wordt gebruikt om ernstige aanhoudende pijn te helpen verlichten. Het behoort tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staat als langwerkende opioïde (narcotische) analgetica. Het werkt in de hersenen om te veranderen hoe je lichaam voelt en reageert op pijn.

Gebruik de vorm met verlengde afgifte van oxymorfon niet om pijn te verlichten die mild is of die binnen een paar dagen zal verdwijnen. Dit medicijn is niet voor incidenteel (“indien nodig”) gebruik.

nl_NLDutch