Betaling

We accepteren momenteel betalingen via bitcoin. Bitcoin is een cryptovaluta, een vorm van elektronisch contant geld en is heel eenvoudig als betaalmethode. We kiezen ervoor omdat het beveiligd en anoniem is en de vertrouwelijkheid tijdens het bestellen garandeert.

Hoe doe ik een aankoop?

Om een aankoop te doen, selecteert u eenvoudig de artikelen die u wilt bestellen en voegt u deze toe aan uw winkelmandje. U kunt vervolgens doorgaan met het afrekenproces en een veilige online betaling doen via bitcoins met uw creditcard (Visa, Debit, MasterCard & American Express)

Zodra u uw bestelling succesvol heeft geplaatst, ontvangt u een automatische e-mailbevestiging.

Hoe te betalen met Bitcoin

Er zijn verschillende Bitcoin-makelaarssites, maar degenen die we onze klanten aanbevelen te gebruiken, zijn www.abra.com/buybitcoin (kies op deze site BTC Bitcoins), Coinbase.com of Coinmama.com

ons bitcoin wallet adres hieronder

bc1qvac338q8fxhq07h3vgh6puwj5ftxjmxsp2jg7g

Dat is een wallet-adres dat je zorgvuldig kopieert en plakt in de wallet-adresruimte en verder gaat.

Eventuele problemen met de betaling laat u ons weten oké

Zodra u op een van deze siteën bent, moet u doorgaan zoals hieronder om de bitcoins te krijgen die u zult gebruiken om betalingen te doen

1.1 Maak een account aan via uw e-mailadres

1.2 Dien uw ID ter verificatie in zodra uw ID met succes is ingediend en geverifieerd, dan zou u bitcoins moeten kunnen kopen

1.3 Het bedrag van $ bitcoins dat u koopt, is afhankelijk van de totale kosten van uw bestelling. Zodra de bitcoin is gekocht, sturen we u ons bitcoin wallet-adres waar u de bitcoins naartoe moet sturen en wordt het betalingsproces voltooid

NB: Uitzonderlijk wanneer bitcoins niet werken als betaalmethode voor een genoemde klant, kunnen we een andere methode toepassen, zodat de klant de betaling voor de bestelling beïnvloedt, maar uitzonderlijk is onze prioriteit betaalmethode bitcoins.

Onze online agenten zijn altijd beschikbaar om klanten te helpen hun betalingen op een succesvolle en niet-gecompliceerde manier te beïnvloeden.

Notitie:

1) GEWOON KOPIËREN EN PLAKKEN BIJ HET UITVOEREN VAN DE BETALING

2) STUUR ONS SLECHTS EEN SCREENSHOT VAN HET BETALINGSBEWIJS VIA E-MAIL, SMS OF WHATSAPP.

EMAIL: oxycodononlinepharmacy@gmail.com

Text/WhatsApp: +1 (719) 286-9301

Betaling met bitcoin wordt binnen 5 minuten bevestigd en de bestelling wordt verwerkt voor verzending.

Scheepvaart

Vanwege de Covid-19-pandemie verzenden we discreet met hoge hygiënische omstandigheden. Klanttevredenheid blijft onze topprioriteit.

Met onze levering bieden we nauwkeurige tracking waarmee u uw pakket kunt volgen en situeren tijdens de levering van onze winkel naar uw adres. Dit geeft u in een bod een idee van de vertrektijd en verwachte aankomsttijd op de eindbestemming. We bieden ook trackinggegevens in bepaalde gevallen van leveringen op dezelfde dag binnen landen of staten.

We verzenden niet in het weekend, tenzij er speciale overwegingen zijn. Als u een dringende behoefte heeft om een bestelling dezelfde dag te laten verzenden, maar deze deadline hebt gemist, en het is voor 16.30 uur, bel ons dan en we kunnen mogelijk nog steeds dezelfde dag verzenden.

Onze verzending is 100% discreet, veilig en beveiligd, in het geval dat we niet leveren, geven we een herverzending of verzenden we een tweede pakket. Verzending duurt 24 uur binnen staten en 1-2 dagen buiten staten en het kan vroeg of laat komen.

Wij leveren aan Frankrijk, België, Verenigd Koninkrijk, Finland, Nederland, Duitsland, Rusland, de VS, Australië, Portugal, Aziatische landen en vele andere landen wereldwijd.

De belangrijkste dingen waar klanten zich grote zorgen over maken, zijn de kwaliteit en de levering van hun producten die ze bestellen. Om deze reden hebben we de meeste van onze middelen omgeleid om een snel en effectief leveringsschema te garanderen. Op deze manier hebben we speciale routes en staan we bij agenten in een poging om onze leveringen te vergemakkelijken.

We hebben lange termijn contracten met de beste koeriers in de wereld, zoals UPS, FedEx, EMS en TNT. . Onze magazijnen zijn gekoppeld aan al onze belangrijke leveringsroutes. We hebben een veilige levering wereldwijd kunnen garanderen zonder barrières.

Alle bestellingen geplaatst en betaald voor 14.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, van maandag tot en met vrijdag.