193.472,637.43

Koop Oxycontin Online wordt gebruikt om ernstige aanhoudende pijn (zoals als gevolg van kanker) te verlichten. Oxycodon behoort tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staat als opioïde (narcotische) analgetica. Het werkt in de hersenen om te veranderen hoe je lichaam voelt en reageert op pijn.

De hogere sterktes van Buy Oxycontin Online (meer dan 40 milligram per tablet) mogen alleen worden gebruikt als u regelmatig matige tot grote hoeveelheden van een opioïde pijnstiller heeft ingenomen. Deze sterke punten kunnen een overdosis (zelfs de dood) veroorzaken als ze worden ingenomen door een persoon die niet regelmatig opioïden heeft gebruikt.

Gebruik de vorm van oxycodon met verlengde afgifte niet om pijn te verlichten die mild is of die binnen een paar dagen zal verdwijnen. Dit medicijn is niet voor incidenteel (“indien nodig”) gebruik.

Wat is Oxycontin?
Oxycontin 80 mg tabletten is een opioïde pijnstiller. Een opioïde wordt soms een verdovend middel genoemd.

Oxycontin 80 mg filmomhulde tablet met verlengde afgifte

Oxycontin 80 mg is geïndiceerd voor de behandeling van ernstige pijn die alleen effectief kan worden behandeld met sterke opioïde analgetica; Vooral bij pijn van kankerachtige oorsprong.

 

nl_NLDutch